Cazier judiciar

Asigurarea drepturilor constituţionale privind accesul la informaţie a persoanelor fizice şi juridice, asigurarea executării actelor legislative şi normative, actelor interne ale MAI în vigoare privind prestarea serviciilor informaţionale autorităţilor administraţiei publice şi instituţiilor non-guvernamentale, persoanelor fizice şi juridice, prin eliberarea actelor juridice şi gestionarea evidenţelor respective. Acum poţi depune cererea pentru obţinerea cazierului judiciar şi online. Acceseaza serviciul e-Cazier de oriunde şi oricând, 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Este foarte simplu. Selectează butonul 'Solicită serviciul' din meniul de mai sus ca să te convingi! Mai multe detalii despre serviciul e-Cazier poţi obține consultînd acest infografic sau vizionînd acest filmuleţ informativ şi ghidul video.

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1

    Depunerea solicitării online pe portalul servicii.gov.md sau prin intermediul terminalelor de plată.

  • 2
    Pasul 2

    Achitarea serviciului prin MPay.

    publicService.channels.4.title

  • 3
    Pasul 3

    Verificarea în back-office a cererilor și pregătirea cazierului.

  • 4
    Pasul 4

    Eliberarea prin MDelivery a certificatului către solicitant, cu conţinutul corespunzător la prezentarea solicitantului sau mandatarului acestuia la sediul emitentului sau inspectoratul de poliție teritorial.

    publicService.channels.5.title

  • 5
    Pasul 4

    Eliberarea la ghiseu a certificatului către solicitant, cu conţinutul corespunzător la prezentarea solicitantului sau mandatarului acestuia la sediul emitentului sau inspectoratul de poliție teritorial.

MAI: Serviciul Tehnologii Informaționale
buttons.more
publicService.categories.title
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Select delivery Unit
publicService.all
Cazier judiciar